Dedeman yeni markasının ilk otelini Diyarbakır'da açıyor

Dedeman, Rest & More by olarak Diyarbakır’da yeniden hizmete açılacak.

11:04:04 | 2023-05-13

Demak Turizm ve MŞK Turizm arasında imzalanan franchise sözleşmesi Dedeman’ın “Rest & More by Dedeman” markasının da ilk oteli olacak.

Ekim 2023’te hizmete girmesi planlanan otel 60 oda kapasiteli.

İmza töreninde konuşan Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman “Türkiye’de konaklama açısından büyük bir ihtiyaç ve önemli bir potansiyel oluşundan yola çıkarak hedeflerimiz doğrultusunda yeni markalar geliştirdik. ‘Rest by Dedeman’ markalı otellerimizin ilki Diyarbakır’da açılacak.


Törende konuşan MŞK Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şerif Kulaksız da, “Diyarbakır için Dedeman ailesinin ayrı bir yeri olduğunu özellikle belirtmek isterim. Dedeman markasının yeniden şehrimizde olması ve bunu şirketimizin temsil etmesi bizim için gurur verici” dedi.

İmza töreninde söz alan MŞK Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Kulaksız da, “Yatırımımızla ilgili farklı görüşmeler yaptığımız bir dönemde Dedeman’dan iş ortağı olma teklifi geldi. Çok heyecanlandık ve tüm görüşmelerimizi bırakarak hiç düşünmeden bu teklifi kabul ettik. Rest & More by Dedeman Diyarbakır’ın şehrimize, otelcilik anlayışına yeni bir soluk getireceğine inanıyoruz” dedi.




ETİKET :   Dedeman Rest & More By Olarak Diyarbakır’da Yeniden Hizmete Açılacak

Tümü