Demir’den Kandil Mesajı

D.BAKIR/ Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan Bağlar İlçesi Muradiye Mahalle Muhtarı Dilek Demir, duygularını şöyle dile getirdi:

20:11:17 | 2024-01-11

‘Cenab-ı Allah’ın rahmet ve mağfireti ile tecelli buyurduğu, sayısız lütuflar yağdırdığı, merhamet ve bereket kapılarını ardına kadar araladığı, günahlarımızı affederek, ibadetlerimizi kat be kat mükâfatlandırdığı bir kutlu zaman dilimine daha ulaşmış olmanın, mutluluğu ve heyecanını idrak etmekteyiz.


Bunun yanı sıra, kırdığımız kalpleri onarabilmek için de eşsiz birer fırsat olan Kandiller; Cenab-ı Allah’ın rahmetinin, adeta bardaktan boşanırcasına bir yağmur gibi yağdığı kutlu gecelerdendir’.


Dilek Demir , şöyle devam etti:Yüce Rabbimiz; bizleri bu mukaddes zaman dilimine kavuşturarak, bir kez daha onurlandırmakta. Dolayısıyla, bu kutlu gün ve gecelerin, rahmet, bereket ve mahiyetini anlatmaya kelimeler kifayet etmez.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cenab-ı Hakk'ın, sonsuz merhameti ve bağışlayıcılığının, en samimi ve kalbi duygularla hissedildiği bu mübarek Gecenin, vatandaşlarımıza ve bütün İslam Âlemine merhamet, kardeşlik, huzur ve birliktelik getirmesini can-ı gönülden niyaz ediyor, hepinizin Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandilini kutluyorum’.




ETİKET :   Dilek Demir

Tümü