Dermanbaba’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek mesajı

Diyarbakır’da yaptığı insani yardımlarla tanınan onbinlerce fakir ve fukaraya gerek maddi gerekse manevi yardımlarda bulunan Dermanbaba lakaplı Diyarbakır Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yılmaz Acu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili çarpıcı bir mesaja imza attı. Acu, yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verdi.

14:40:04 | 2023-05-27

Zaman zaman sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini gösteren paylaşımlar yapan Diyarbakır Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yılmaz Acu, yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi de açıklamada bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek verdi.

 

“BEN VE SEVENLERİM OYUMUZU CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN KULLLANACAĞIZ”

 

Ülkenin menfaati ve istikrarın devamı için yarın oyumu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kullanacağını belirten Acu, “Binlerce engelliye, dul, yetime, asker ailelerine yatalak hastalara sosyal güvencesi olmayan 65 üstü yaşlılarımıza evde bakım destekleri sağlayarak, bunun yanı sıra öğrenci yardımları ve daha sayamadığım milyonlarca insana destek veriyor. Elbetteki desteğim çevrem ve yakınlarımla oyumu evet olarak sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için kullanacağım” diye konuştu.

 

“HAYATIMDA İLK DEFA YAPACAĞIM TATİLİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A OY VERMEK İÇİN İPTAL ETTİRDİM”

 

Yarın yapılacak seçimler nedeniyle gideceği tatilini de iptal ettirdiğini sözlerine ekleyen Acu, “Bir arkadaşımın ısrarı ile Antalya’da tatil planları yapmıştık. Hayatımda tatil yapmadığımı bilen bir arkadaşım beni tatile götürmek için bu hafta sonunu planlamış ve beni de beraberinde Antalya’ya götürmek için planlar yapmıştı.

Ancak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oyumuzu kullanmak adına ikimizde tatilden vazgeçerek Allah’ın izniyle yarın sandık başına geçerek oyumuzu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kullanacağız. Yani tatili ülkemizin menfaati için iptal ettirdim. Geçen seçimdede kendisi için oyumu kullandım yarında oyumu kullanacağım. Kim nasıl düşünürse düşünsün, ülkemiz adına yapılan hizmet ortadadır. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.




ETİKET :   Diyarbakır Sokak Hayvanlarını Koruma Ve Yaşatma Derneği Başkanı Yılmaz Acu

Tümü