Dr. Alper Biten’den Kurban Bayramı mesajı

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Aziz Alper Biten, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Diyarbakırlı hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

13:59:59 | 2022-07-10

Dr. Biten, mesajında şu ifadelere yer verdi: “İnsanları kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramına daha erişmenin sevincini yaşıyoruz. Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, sevgi ve mağfiret günleridir. Bayram vesilesiyle seyahate çıkacak vatandaşlarımızdan da trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve hiç kimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesini diliyorum.

 Bu duygular ile Şehit ve Gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anarken, hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde, günlerinizin her zaman bayram mutluluğu ile geçmesini tüm içtenliğimle diler, tüm Diyarbakırlı hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”




ETİKET :  

Tümü