Duman’dan Mübarek Ramazan Bayramı Mesajı

Duman İnşaat Ltd.sti. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Duman, Ramazan Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

13:48:29 | 2024-04-09

Duman İnşaat Ltd.sti. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Duman, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Vatandaşlarımız ile birlikte bir mübarek Ramazan ayını daha huzur içinde eda ederek, her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu ve coşkusunu yaşamaktayız.

 

Bayramlar, birlik beraberlik ve kardeşliğin toplumun her kesiminde canlı olarak yaşandığı çok özel günlerdir. İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, sosyal ve kültürel hayatımızda vazgeçilmez bir yeri vardır. Bayramlar toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biridir. İnsan olmanın, birlik, beraberlik ve kardeşliğin önemini hatırlatan bayramlar, dargınlıkları ve kırgınlıkları geride bırakarak, kucaklaşmak ve kaynaşmak yönünde güzel fırsatlar sunmaktadır.

 

Bu günleri de fırsat bilerek birlik ve beraberliğimizi daima korumalı aramıza nifak sokmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin ve tüm İslam Âleminin, Ramazan Bayramını tebrik eder, bayramın bütün insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini Yüce Allah (C.C) niyaz eder, tüm vatandaşlarımızın mutlu bir bayram geçirmeleri temennisiyle selam ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.




ETİKET :  

Tümü