ENSARİOĞLU:BU KUTLU YOLCULUKTA, MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Geçtiğimiz günlerde yapılan ve tek liste halinde gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurulda yeniden seçilerek, güven tazeleyen Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oldukça geniş bir katılımla yapılan kongreyi değerlendiren ve önümüzdeki süreçte gerçekleştirmeyi hedefledikleri projelerle ilgili bilgi veren Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, şunları söyledi:

18:20:06 | 2022-07-29

‘BU İŞ, AYNI ZAMANDA BİR BAYRAK YARIŞIDIR’

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcımız Şemsettin Karaduman’ın yanı sıra, muhtelif illerimize mensup şube başkanlarımız, kongremize iştirak ettiler. Ayrıca, Diyarbakır İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muzaffer Akçan, Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır 1 No.lu Şube Başkanı Ramazan Tekdemir, Diyanet-Sen Şube Başkanı Ömer Evsen, Bem-Bir-Sen Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Zeki Yağmur, Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Aküzüm, Diyarbakır’da hizmet sunan Hastanelerde görev yapan başhekim ve yardımcıları ile, sağlık camiamızın tüm bileşenlerinin katılımıyla, kongremizi yaptık.




Öncelikle kongremizin ve yeni yönetim kurulumuzun, bütün Sağlık camiamıza ve hepimize hayırlara vesile olmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ediyoruz. Bugüne kadar hep beraber bu kutlu yolculukta beraber mücadele ettik. Sahadaki çalışmalarımızda, kıymetli arkadaşlarımız bizleri yalnız bırakmadılar. Hem sendikal anlamda ve hem de halkımıza yönelik olarak yaptığımız çalışmalarda bizimle her zaman omuz omuza mücadele eden, Sağlık camiamızın tüm mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Zaman zaman ifade ederim, bir davada başarılı olabilmek için, misyonu ve vizyonu olan insanlarla yola çıkmak gerekir. Unutmamak gerekir ki, misyonu olmayanın, vizyonu da olmaz.



Bu nedenle, bütün dava arkadaşlarımız, birileri tarafından ikna edilmiş değil, tam tersine samimi olarak inanmış insanlardan müteşekkildir. Kongremize katılan tüm sağlık çalışanlarımıza ve bizlere oy veren delegasyon heyetimize, bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyor, ailemize yapılan yeni katılımların hepimizi mutlu ettiğini belirtmek isterim.



Amaçlarımız arasında, özellikle son dönemde yaygınlaşan ve sonu ölümle biten Sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddetin, bir daha tekrar etmemek üzere sona ermesi, hastane hizmetlerinin olabildiğince kaliteli bir seviyede olması ve sağlık çalışanlarımızın geçim sıkıntısını düşünmeden, hayatlarını rahatlıkla idame ettirebilecekleri bir gelir elde edebilmeleridir. Bunun yanı sıra, vatandaşlarımıza güler yüzlü ve olabildiğince seri bir şekilde Sağlık hizmetlerinin ulaştırılması da, kuşkusuz hepimizin hedefleri arasındadır.





 Mukaddes Diyarbakır ilimizi en iyi şekilde Türkiye'de temsil edebilmek de, vazgeçilmez şiarımızdır. Yaklaşık yirmi yıl önce, 2002 yılında yirmi beş arkadaş ile başlattığımız bu davada, bugün Diyarbakır Şubesi olarak 5 bini aşmış olmak, hepimiz için bir övünç ve mutluluk kaynağıdır. Bu misyona gönül vermiş tüm arkadaşlarımızın emeği ve alın teri vardır elbette ki. Nitekim ben ve arkadaşlarım, bu hizmet yolculuğunun öncülüğünü ve birer neferi olmaktan da gurur duyuyoruz.





Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi, kurulduğu günden bu güne kadar, hep haksızlıkların karşısında yer aldı ve mücadele etti. ‘Sen-ben’ kavgalarının değil, müşterek hedeflerimize ulaşabilme noktasında, hep beraber azimle gayret gösterdik. Allah’ın izni ve inayetiyle, hep beraber, bütün bileşenlerimizle, tüm projelerimizi gerçekleştirip, hep beraber çok daha iyi yerlere gelecek ve on binlere ulaşacağız.

HABER. YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü