Ensarioğlu'ndan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, ülkemiz ve bütün dünya Emekçilerinin bayramını kutladı.

19:16:52 | 2024-04-30

Sağlık- Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Ülkemiz, dünya arenasında kendisine büyük hedefler seçmiş ve bu hedeflere işçisi, emekçisi, esnafı, tüccarı, köylüsü ve girişimci ruhuyla birlik ve beraberlik içinde ulaşmaya kenetlenmiştir.


İşçi ve işveren, çalışma hayatında birbirinden ayrı düşünülemeyecek ve zaten bir elmanın yarısı gibi, birbirini tamamlayan unsurlardır.

Ensarioğlu, şenliklerle coşkuyla kutlayabileceğimiz 1 Mayıslara ulaşabilelim ve hep beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu bir dünyada yaşayabilelim mesajında şu görüşlere yer verdi:
‘Ülkemizin gelişme ve kalkınma mücadelesinde hayati rol ve önemi olan işçi kardeşlerimizin '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü sevinçle karşılıyor, en iyi dileklerimizle kutluyoruz.
Gelecek yıldan itibaren tüm 1 Mayıs kutlamalarının festival havasında geçerek, bütün günlerimizin böylesine bayram tadınd




ETİKET :   Nurhak Ensarioğlu

Tümü