FARKLI KONSEPTİ VE ZENGİN MENÜSÜYLE SANAT CAFE, İLGİ ODAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR

D.BAKIR/ Geçtiğimiz günlerde, görkemli bir törenle hizmete açılan Sanat Cafe, Diyarbakır halkının yanı sıra, yerli ve yabancı turistlerin en çok rağbet gösterdiği mekânların başında geliyor.

11:37:15 | 2022-07-26

Merkez Yenişehir İlçesi Ofis Sanat sokağında hizmete giren Sanat Cafe, oldukça yoğun bir katılım eşliğinde, Dualarla hizmete açılmıştı



OLDUKÇA GENİŞ VE FERAH BİR MEKÂNDA TADINA DOYUMSUZ LEZZETLER

Medeni ve Kahraman ailelerinin sahibi olduğu, toplam 860 metrekarelik bir alanda, oldukça ferah ve rahat bir ortamda hizmet veren Sanat Cafe, hem aileler, hem de gençler ve ebeveynlere hitap ederken, oldukça şık dekor dizaynı ile de adeta göz kamaştırıyor.



Üç katlı mekânın en üst katında, şık tasarımlı oyun salonu, büyük bir barı bulunan tesis, hem ulaşım yönünden son derece uygun bir konumda olması ve hem de içkisiz olmasının yanısıra, birçok yeni hizmetleri de misafirlerine sunuyor.


YAPAY BAHÇE İLGİ ODAĞI

Diyarbakır’da başka hiçbir yerde olmayan ‘yapay bahçesi’ ve zengin menüsüyle, bir hayli ilgi gören, gözde mekânlardan biri olan Sanat Cafe’de, Diyarbakır ve bölgemizin yöresel kahveleri,



Türkiye'de bir ilk olarak kendine has karışım ve özel tarifleriyle hazırlanıp, kumda pişirilmek suretiyle, damak zevkine hitap eden, yeni bir tat sunan bu güzel mekân, aynı zamanda nargile konusunda da bir hayli iddialı.


Diyarbakır'da daha önce olmayan nargile takım ve çeşitleriyle, nargile tutkunlarının uğrak mekânı olacağı gözlenen Sanat Cafe, bir hayli zengin çeşitlerin bulunduğu mutfağıyla, farklı tatlara da hitap ediyor.



İş kadını Suzan Medeni, Melik Medeni’ın işletmeciliğini yaptıkları ve aynı zamanda yönettikleri Sanat Cafe’de fiyatlar da, olabildiğince ekonomik.



GİRİŞİMCİ İŞ KADINI SUZAN MEDENİ: ‘DİYARBAKIR, HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK’

Açıklamalarda bulunan işletmeci İş kadını Suzan Medeni, ‘Her türlü sıcak ve soğuk içecek çeşitlerinin olduğu mekânımızda, ailelere özel yerimiz bulunmakta.



Yazın serin ve kışın ise sıcacık ortamda, hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sanat sokağımızın adı ile özdeşleşmiş, Sanat Cafemiz, hem hizmet konsepti ve hem de zengin menüsüyle, Cafe işletmeciliğine yeni bir renk ve soluk katmış durumda.



Allah’ın izniyle, hem kentimiz ekonomisine ve hem de istihdama ciddi katkılar sağlayacak tesisimiz, yerli ve yabancı turistlerin de uğrak mekânlarından biri konumunda. Vatandaşlarımız burada bir hayli hoş ve keyifli vakit geçirirken, mutfağımızın bir hayli zengin menüsünden de, piyasa şartlarına göre oldukça ekonomik fiyatlarla yararlanabilmekteler.



HİJYEN VE TEMİZLİK, HER ZAMAN KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Her zaman için, hijyen ve temizliğe gösterdiğimiz önem, deneyimli ve güler yüzlü personelimiz ile Sanat Cafe’yi, bir yuva sıcaklığı ve konseptiyle tasarımını yaparak hizmete sunduk. Bayan personellerimizin olması, işimize ayrı bir renk katmış durumda.



Mekânımıza gelen herkese ‘müşteri değil’, ‘Misafir’ anlayışıyla hizmet sunmaktayız. Yaptığımız işin hem kendi sektörümüze değer katması, öz kültürümüzden gelen değerleri ve zengin mutlağımızdan harmanlanmış bir


Cafe olarak, temiz ve nezih bir ortamda, birbirinden güzel ve leziz ürünlerimizi, deneyimli ve güler yüzlü kadromuz eşliğinde komplike bir hizmet olarak sunabilmek, bizim için büyük bir mutluluk kaynağı olmaktadır.


Ayrıca, kentimiz insanının istihdamına katkı sağlayacak, ekonomiye katma değer katacak yeni iş yerlerinin hizmete girmesi de, hepimizin ortak temennisidir.



Bu vesileyle birçok insanımızın evine ekmek götürecek olması, ailesini geçindirecek gelir elde etmesi, en fazla bizleri mutlu eder. Bu hizmet anlayışıyla, önümüzdeki günlerde, menümüzü daha da çeşitlendirip, halkımızın beğenisine sunacağız. Yolu sevgiden geçen herkesi, tesisimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız’.


Özel Haber:Yılmaz Acu

 




ETİKET :  

Tümü