Fırat başkan ilk sözünü tuttu: Ulaşım ücretsiz

Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den belediye başkanı seçilen Fırat Seydaoğlu, seçim vaatlerinden biri olan ücretsiz ulaşımı hayata geçirerek ilk sözünü tuttu. Eğil Belediyesi, kırsal mahallelere ücretsiz ulaşım hizmetini duyurarak, ilçenin belirli köylerine düzenli seferler düzenleyeceğini açıkladı.

11:44:44 | 2024-04-16

Bu kapsamda, Eğil Belediyesi, Pazartesi ve Cuma günleri bir grup köye, Çarşamba günleri ise diğer bir grup köye ücretsiz ulaşım sağlayacak. Kaya, Balaban, Sarıca, Düzlük, Babalar, Meşeler, Akalan, Tepecik, Selman, Konak köylerine Pazartesi ve Cuma günleri, Kalecik, Sarmaşık, Sağlam, Ilgın, Balım köylerine ise Çarşamba günleri ücretsiz ulaşım imkanı sunulacak.



Eğil Belediyesi'nin belirlediği saatlerde hareket edecek olan belediye otobüsleri, sabah saat 09.00'da kırsal mahallelerden kalkacak ve ulaşımı sağlayacakları köylere ulaşacak. Dönüş ise saat 13.30'da gerçekleştirilecek.



Bu uygulama ile ilgili olarak Eğil Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Sözümüz söz, Eğil Belediyemizin ücretsiz otobüs seferleri başlamıştır" ifadelerine yer verildi. Bu adım, yerel yönetimlerin seçim vaatlerini gerçekleştirme çabalarının bir örneği olarak dikkat çekiyor.




ETİKET :   Diyarbakır Eğil AK Parti belediye başkanı Fırat Seydaoğlu Fırat Seydaoğlu

Tümü