GAZİYAŞARGİL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNİN RESTAURANT VE CAFESİ DUALARLA, YENİDEN HİZMETE AÇILDI

Diyarbakır Elazığ Karayolu üzerinde bulunan Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinin, Restaurant ve Cafe’si düzenlenen törenle, dualar eşliğinde, yeniden hizmete açıldı.

21:20:11 | 2023-06-08

Yaklaşık üç yıldan bu yana, dünya genelinde etkili olan bulaşıcı pandemi (KOVİD-19) dolayısıyla kapalı olan ve hizmet veremeyen Araştırma Hastanesinin Restaurant ve Cafesi, bugün yapılan, oldukça görkemli bir törenle, kapılarını yeniden hizmete açtı. İşletmeciliğini Zafran Yemek ve Cafe İşletmecisi, genç girişimci Serhat Çiçek’in yaptığı Restaurant ve Cafe’nin açılışını, Diyarbakır İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, dualar eşliğinde yaptı.


Açılışa, İl Müftüsü Lütfü İmamoğlunun yanı sıra, MÜSİAD önceki dönem Diyarbakır Şube Başkanı İsmail Özşanlı, Gazi Yaşargil Araştırma Hastanesi Eski Başhekimi Doç. Dr. Muhammed Asena ve Eski Başhekimlerden Mahmut Taş, Araştırma Hastanesi Eski Başhekim Yardımcısı Yenal Karakoç, Diyarbakır Seçkin Kadro Eğitim Kurumları Başkanı Serhat Yıldırım, Kent Reklam Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yeşildallı,



çok sayıda sağlık personeli, hasta yakınları, vatandaşlar, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı. Yaklaşık otuz kişinin istihdam edildiği tesisin açılışı öncesi gelen çelenklerle, tesis adeta çiçek bahçesine dönerken, davetlilere zengin menü çeşitlerinden birbirinden leziz yemekler, sıcak ve soğuk içecekler ikram edildi.



Açılış sonrası kısa bir konuşma yapan işletmeci Serhat Çiçek, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Evvela, üç yıllık bir aranın sonrasında, yeniden hizmete sunduğumuz Restaurant ve Cafemizin, bütün halkımıza ve sağlık personellerimize hayırlı olmasını, Cenab-ı Allah’tan diliyoruz.



Zafran Yemek ve Cafe İşletmeciliği olarak, hizmete girdiğimiz ilk günde bu yana, temizlik ve hijyen en önem verdiğimiz konuların başında gelmektedir. Bunun yanı sıra, olabildiğince geniş bir menü ile, halkımıza oldukça kaliteli ve nezih bir ortamda hizmet sunuyoruz. Fiyatlarımız, son derece cazip olup, 24 saat boyunca servis ve hizmetimiz vardır’.


Diyarbakır İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu ise, her hizmete giren işletmenin, kentimiz ekonomisine katma değer ve istihdama katkı sağladığını belirterek, şunları söyledi: ‘Yeniden hizmete açılan, Restaurant ve Cafe’nin hayırlı olmasını, sağlık çalışanlarımız ve bütün halkımıza uzun yıllar hizmet sunmasını, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. İlk hizmete açıldığında, bulaşıcı pandemi sürecinde,



fedakârca çalışan sağlık personellerine bir ay boyunca ücretsiz yemek ve içecek hizmeti veren Zafran Yemek ve Cafe İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çiçek ve ekibindeki sektörün en deneyimli ustaları, birbirinden güzel yemek çeşitlerini, halkımızın beğenisine sunacaklar. Hepsini tebrik ediyor, tesisin hastanemize ve bütün halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz’.


 LEZİZ VE OLDUKÇA ZENGİN BİR MENÜYLE HİZMET SUNUYOR

 Bir hayli zengin bir menünün bulunduğu tesiste, birbirinden güzel mezeler, salatalar, kebap ve ızgara çeşitleri, mahalli yemek çeşitleri, sıcak ve soğuk içecekler, sade, çikolatalı, çilekli dondurma çeşitleri, tatlılar, pasta çeşitleri, simit, çörek, boğaça, Türk kahvesi, dibek kahvesi, çay, salep, Amerikan filtre kahve çeşitleri, soda, meyve suları ve limonata çeşitleri mevcut.



Araştırma Hastanesi Zafran Yemek Firması Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çiçek, hastanede çalışan tüm sağlık personellerine, bir ay boyunca yiyecek ve içecekleri ücretsiz ikram etmişti. Bulaşıcı pandemi dolayısıyla, oldukça yoğun bir şekilde, gece-gündüz çalışan sağlıkçılara moral ve motivasyon vermek isteyen firma yetkilisi Burhan Çiçek’in bu örnek davranışı vatandaşlar ve hastane çalışanları tarafından takdir edilmiş ve örnek gösterilmişti.



HABER: YILMAZ ACU D.BAKIR/




ETİKET :   Zafran Yemek Ve Cafe İşletmecisi Genç Girişimci Serhat Çiçek’in Yaptığı

Tümü