Kalabia Aşiretinden MHP Diyarbakır Milletvekili Adayı Hasan Özmen'e Tam Destek

D.BAKIR/ Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Diyarbakır birinci sıra Milletvekili adayı Hasan Özmen’e olan destek, her geçen gün artıyor.

22:06:07 | 2023-05-12

İlçe, köy ve esnaf ziyaretlerini kesintisiz sürdüren MHP Diyarbakır birinci sıra Milletvekili Adayı Hasan Özmen’e, kentimizin tanınan ve sevilen Kalabia Aşiretine mensup yirmi beş muhtar, tam destek vereceklerini deklare ettiler.



ÖZMEN ONURUNA, 800 KİŞİLİK YEMEK DAVETİ VERİLDİ

28. Dönem MHP Diyarbakır birinci sıra Milletvekili adayı Hasan Özmen, seçim startının verildiği ilk günden itibaren, çalışmalarını, beraberindeki ekiple çok yönlü olarak sürdürüyor. Bu kapsamda esnaf ziyaretleri yapan, STK’lar ile buluşarak istişarelerde bulunan Özmen, ilçe ve köy ziyaretlerine de devam ediyor.



Diyarbakır'ın Karacadağ yöresinde yaşayan Kalabia Aşiretini ziyaret eden Hasan Özmen ve beraberindeki heyete, oldukça sıcak ve samimi bir karşılama yapıldı. MHP Diyarbakır birinci sıra Milletvekili Adayı Hasan Özmen ve beraberindeki heyet onuruna, 800 kişilik yemek daveti veren aşiret yetkilileri, seçimde Özmen’e destek olacaklarını belirttiler.

Görüşlerini dile getiren Hasan Özmen, kendilerine gösterilen misafirperverlik dolayısıyla, teşekkür ederek şunları söyledi: ‘Evvela, MHP Genel Başkanı Dr. Sayın Devlet Bahçeli’nin selamını sizlere iletmek istiyorum. İlk günden itibaren bana sık sık köy ve ilçe ziyaretleri yaparak, vatandaşların sorunlarıyla hemhal olmam yönündedir. Kıymetli Kalabia Aşireti mensupları ve köyün ileri gelenlerine, bölgemizin kanat önderleri, muhtarlar ve Camilerimizin imamlarına en kalbi duygularımla ederim. Ben ve arkadaşlarım da, içinizden biriyim. Mukaddes Diyarbakır’ın bağrından çıkmış evlatları olarak, bugün sizleri ziyarete geldik, sorunlarınızı dinleyip, hasbıhal ettik. Bu ziyaretlerimiz, kısmet olursa, seçimden sonra da devam edecek. Devamlı olarak irtibat halinde olacağız.



Cenab-ı Allah; hepinizden razı olsun. Kıymetli vaktinizi bizlere ayırdınız, sıcak ve samimi bir ortamda ağırladınız.

Yüce Rabbim’in izniyle, omuz omuza, el ele vererek, sorunlarımızın kalıcı ve köklü çözümlere kavuşması noktasında, azim ve sabırla çalışmaya ve mücadeleye devam edeceğiz.

Ekibimizle beraber, birçok köyleri ve ilçelerimizi gezdik. Sağ olsunlar, vatandaşlarımızdan yoğun bir ilgi ve destek görüyoruz. Köyünüzün elektrik ve yol konusundaki sorunlarınızı not aldık. Yazılı olarak, ilgili mercilere bildirecek ve çözümün takipçisi olacağız. Sizin sorunlarınız, bizim sorunlarımızdır. Bu vesileyle, kıymetli vatandaşlarımıza, bizimle beraber sahada çalışan ve emek veren tüm dava arkadaşlarıma, içtenlikle teşekkür ediyorum.



Cumhuriyet tarihimizin en kritik iki seçimi beraber yapılacak. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ülkemizin dirliği, milletimizin birliği, demokrasimizin geleceği, insanımızın huzur ve refahına hayırlı ve kalıcı sonuçlar getirmesini, seçimlerin sağduyulu, sakin ve demokratik bir olgunlukla tamamlanmasını, bir kez daha hep haber, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.


AŞİRET MENSUPLARI, KÖYLÜLER VE MUHTARLARDAN DESTEK

Kalabia aşireti ileri gelenleri de, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, seçimlerde MHP Diyarbakır birinci sıra milletvekili Adayı Hasan Özmen’e destek olacaklarını belirttiler.

Ayrıca, törene katılan  kanat önderleri, muhtarlar, Cami imamları ve köylerin ileri gelenleri, Diyarbakır'ın Karacadağ yöresinde yaşayan kentimizin ileri gelen ailelerinin temsilcileri olarak, 14 Mayıs'ta yapılacak milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi birinci sıra milletvekili Adayı Hasan Özmen'i destekleyeceklerini belirterek, duygularını şöyle dile getirdiler:

‘Bizler her zaman devletimiz yanındayız. Bölgemiz genelinde maalesef, birçok siyasetçi sözünü tutmuyor, buraya gelip söz veriyorlar, taahhütte bulunuyorlar, fakat gerekeni yapmayıp, milleti kandırıyorlar. Maalesef olması gereken hizmetler, bugüne kadar yapılmadı. Bu tür insanların anlayışını ve düşüncesini bildiğimiz için hiçbir zaman dikkate almadık. Kendilerine destek verdik, defalarca kez seçim kazandılar, fakat seçimden sonra bir teşekkür ziyaretine bile gelmediler. Sorunlarımızı çözmek için, herhangi bir girişimde bile bulunmadılar.

Kalabia Aşireti olarak beş bin civarında oyumuz var. Bizler oylarımızı Milliyetçi Hareket Partisi birinci sıra milletvekili Adayı Hasan Özmen beye vereceğiz. Çünkü Hasan Özmen, yıllardır tanıdığımız, değerli bir insandır. Kentimizi, TBMM çatısı altında başarıyla temsil edeceğine inanıyor ve kendisini destekliyoruz’.

Oldukça sıcak ve samimi geçen görüşmenin ardından, çekilen bol bol hatıra fotoğrafını müteakiben, ziyaret sona erdi.




ETİKET :   (MHP) Diyarbakır Birinci Sıra Milletvekili Adayı Hasan Özmen’e Olan

Tümü