Karaarslan: Ak Parti Ve Ensarioğlu’na Desteğimiz Devam Edecek

D.BAKIR/ BİSMİL/ Bismil’in tanınan ve sevilen ailelerinden, hayırsever iş adamı ve kanaat önderi Tevfik Karaarslan, seçimlerde Ak partinin büyük bir başarı elde ettiğini belirterek, vatandaşlarımızın teveccühünün devam ettiğini belirtti.

09:41:13 | 2023-05-19

Açıklamalarda bulunan hayırsever iş adamı ve kanaat önderi Tevfik Karaarslan, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri sonrası, yeni bir sayfa açıldığını belirterek, şunları söyledi:
‘Evvela seçim sonuçlarının, vatanımız ve milletimize hayırlara vesile olmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ediyoruz.


AK PARTİ İKTİDARLARI, BİRÇOK PROJEYİ GERÇEKLEŞTİRDİ


Ak parti kadrolarının, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve kurmay kadrosu öncülüğünde, yeni süreçte, son derece başarılı icraatlar gerçekleştireceğini umut ediyoruz. Kuşkusuz Sayın Galip Ensarioğlu’nun Milletvekili seçilerek, kentimizi TBMM’de temsil edecek olması da, bizim için ayrı bir mutluluk vesilesidir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, ben ve ailem kendisine destek olmaya devam edeceğiz. Seçim çalışmalarında Sayın Galip Ensarioğlu’na destek olan ailem, akrabalarım, hemşehrilerim ve bütün yakınlarıma da, desteklerinden dolayı, en samimi duygularımla teşekkür ederim.


28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri sonrasında oluşan tablonun, ülkemizin dirliği, milletimizin birliği, demokrasimizin geleceği, insanımızın huzur ve refahına hayırlı ve kalıcı sonuçlar getirmesini, Cumhurbaşkanlığı seçiminin de, sağduyulu, demokratik bir olgunlukla tamamlanmasını, bir kez daha hep haber, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.


‘Halka hizmet hareketi olan’ Ak parti hükümetleri döneminde, Sayın Erdoğan’ın gerek Başbakanlık ve gerekse Cumhurbaşkanlığı döneminde, küresel çapta projeler gerçekleştirildi.
Cenab-ı Allah’ın izniyle, daha birçok küresel çapta, dev boyutlu projeler tamamlanarak, halkımızın istifadesine sunulacak.


DİYARBAKIR’A HİZMET, ORTAK PAYDAMIZDIR


Ak parti Diyarbakır Milletvekilimiz Galip Ensarioğlu ve diğer Milletvekillerimiz de, proje ve hizmet siyasetini, yeni bir heyecan ile daha gür ve kolektif bir şekilde sürdürmek için gayret gösterecekler.
Nitekim Sayın Ensarioğlu, ‘Ak hareketin birer mensubu olarak, Mukaddes Diyarbakır’ımıza, hizmet noktasında, ben ve diğer arkadaşlarım, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, azim ve sabırla yolumuza devam edeceğiz. Omuz omuza, halka hizmet hareketinde çalışmalarımız sürecek. Bu hedefler doğrultusunda, hareketimizin birer neferi olarak, daha üst düzeyde hizmetlerde bulunabilmek hedefiyle, toplumun her kesimine dokunarak, onların sorunlarıyla hemhal olmaya ve çözüme kavuşması noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz’ şeklinde sık sık görüşlerini dile getirmekte.


Cenab-ı Allah’ın izniyle, ülkemize değer katacak üst düzey projeler, kentimizin sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretilmesi için, çalışmaya ve üretmeye devam edecekler
Bu duygu ve düşünceler ışığında, yeni dönemin kadirşinas halkımıza ve kıymetli Diyarbakırlı vatandaşlarımıza, hayırlara vesile olmasını bir kez daha; Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz’.


ENSARİOĞLU’NA BÜYÜK DESTEK VERMİŞTİ


Bismil’in tanınan ve sevilen ailelerinden, hayırsever iş adamı ve kanaat önderi Tevfik Karaarslan, Galip Ensarioğlu ve beraberindeki heyet onuruna, İlçeye bağlı Of köyünde, seçimler öncesinde, Bismil’de oldukça kalabalık bir vatandaş topluluğu, kanaat önderleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticilerinin de katıldığı, yaklaşık bin beş yüz kişilik bir yemek daveti vermişti.


Yemeğe Diyarbakır’ın kanaat önderlerinden Şeyh Serdar Cengiz, Murat Cengiz, Hüseyin Cengiz, Bismil’in ileri gelen ailelerine mensup iş insanı Şemsettin Güneş, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileriyle, kalabalık bir vatandaş topluluğu katılırken, Ak parti ve Galip Ensarioğlu’na destek mesajları verilmişti.


HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :   Bismil’in tanınan ve sevilen ailelerinden hayırsever iş adamı ve kanaat önderi Tevfik Karaarslan

Tümü