Karaarslan'dan Anneler Günü Mesajı

D.BAKIR/ Diyarbakırlı hayırsever iş adamı ve kanaat önderi, Tevfik Karaarslan , yayınladığı bir mesaj ile Anneler Günü’nü kutladı.

19:54:07 | 2023-05-13

Diyarbakırlı hayırsever iş adamı ve kanaat önderi, Tevfik Karaarslan , yayınladığı mesajda, Anneler Günü dolayısıyla, duygu yüklü ifadelere yer verdi. ‘Annelerin hayatlarının hep fedakârlık temeli üzerine kurulu olduğunu ve bu hissiyatla ailelerine kol kanat germeye çalıştıklarını belirten  Tevfik Karaarslan , şunları söyledi:

‘Annelerin mukaddes hakları, öyle paha biçilemezdir ki, Cenab-ı Rabbimiz, şöyle buyurmaktadır:
‘Kim anasına babasına iyilik yaparsa, sevapların en iyisini yapar. Anne ve babanın haklarını kimse ödeyemez. Kimin annesi ve babası yanında yaşlanırsa, BEN onun cennetteki yerini hazırlarım’.



BİR YIL DEĞİL, YILIN HER GÜNÜ, ANNELER GÜNÜ OLMALI

Düşünebiliyor musunuz, annelerimiz öylesine önemli ve değerli ki, Cenab-ı Allah; birçok Ayet’te, onların önemini buyurmaktadır.

Nitekim Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa Hazretleri (S.A.V.) ‘Cennet annelerin ayağı atındadır.’  buyurarak, annelerin bir ömür boyu baş tacı edilmesi gerektiğine vurgu yapmıştır.



Evlatları uğrunda hiç bir fedakârlıktan kaçınmayan, onlara karşı sevgi ve şefkat ile birlikte harmanladıkları derin bir vefa duygusu taşıyan kıymetli annelerimiz, övgü ve güzellikleri fazlasıyla hak ediyorlar. Dolayısıyla, annelerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz.

Hayatımızın her anında seve seve yanımızda olup, bize olan desteği ve ilgisini şartlar ne olursa olsun eksik etmeyen, sevincimizle sevinen, üzüntümüzle üzülen, başarımızla gurur duyan annelerimiz, sizin için ne yapsak, ne söylesek azdır.
Bu özel duygularla, kadirşinas, vefakâr ve yüreği şefkat dolu Annelerimizin Günü’nü en samimi hissiyatımla kutluyor, yılın 365 günü sevgi, huzur ve mutlulukla dolu hayat yaşamalarını; Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum’




ETİKET :   Diyarbakırlı Hayırsever Adamı Ve Kanaat önderi Tevfik Karaarslan

Tümü