Karakuş’dan Mübarek Ramazan Bayramı Mesajı

Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

09:41:30 | 2024-04-09

Şeyhmus Karakuş mesajında şu görüşlere yer verdi:


“Mübarek Ramazan-ı Şerif-i geride bırakmış bulunmaktayız. Rabbim daha nice ramazanlara hayırlarla erişmeyi tüm İslam Alemine nasip eylesin inşallah. 11 ayın sultanı olan ramazan, kulluğumuzu sorgulayarak onardığımız, kendimize çeki düzen verdiğimiz, bizleri yeniden biçimlendiren, ahlak ölçüleriyle canlandırmış olduğumuz dostluk, kardeşlik, akrabalık ve komşuluk ilişkileriyle paylaşımın arttığı verimli bir ay olmuştur.

Bayramlar, toplumsal barış için, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsattır. Millet olarak, birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin, dostluğumuzun, toplumsal barışımızın, barış içinde bir arada yaşama arzumuzun, adeta test edildiği, imtihana tabi tutulduğu bir süreç yaşıyoruz.
Ramazan Bayramını en kalbi dileklerimle kutlarken, bu duygular içinde, Tüm halkımızın mübarek Ramazan Bayramını, en kalbi duygularımla tekrar kutluyorum. Bu güzel bayram coşkusunun ocaklarımızı, gönüllerimizi şenlendirmesini temenni ediyorum.”




ETİKET :  

Tümü