KIZILKAYA: DAVAMIZ HİZMET, AMACIMIZ GÖNÜLLERE GİRMEK

KIZILKAYA: DAVAMIZ HİZMET, AMACIMIZ GÖNÜLLERE GİRMEK

10:55:43 | 2018-06-11

Mehmet Kızılkaya, yaptığı yazılı açıklamada, şu görüşlere yer verdi:‘Ak davanın bir neferi olarak, halka hizmet hareketinde yer almak, benim için büyük mutluluk. Bismil İlçe Başkanlığına layık görülmek ise, tarifi imkânsız bir gurur kaynağı çünkü ben bu mücadeleyi hak ve batılın, mücadelesi olarak görüyorum.Bu süreçte Hakk’a ve halka hizmet edenlerin safında bulunmak ve bu davanın büyükleriyle omuz omuza vermiş olmak bizim için geri dönülmez bir yolculuktur. Bilindiği gibi, Adalet ve Kalkınma partisi hükümetleri döneminde, ülkemiz dev bir kalkınma hamlesi başlattı.Aziz vatanımız, bir uçtan diğer uca, yatırımlarla adeta çağ atladı. Bir dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımız’ın sık sık dile getirdiği gibi, ‘Bizim hikâyemiz, Milletimize olan Aşkımızın hikâyesidir’.

Adanmışlık ruhuyla çıktığımız bu yolculukta, geldiğimiz noktada, bütün vatandaşlarımızın hayır dualarını alarak, sorunların kalıcı ve köklü çözümlere kavuşma noktasında çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmekte.Davamız ve liderimiz Sayın Erdoğan’ın öncülüğünde, Halka Hizmet Hareketi’nin birer neferi olarak, bütün olanaklarımızı seferber edip, İlçemizde yaşayan herkese ulaşmak, sorunlarıyla hem hal olmak ve hayır dualarını alabilmek için kollarımızı sıvamış durumdayız. Bismil İlçemiz, Diyarbakır İlimizin en büyük İlçelerinden biri konumunda. Ak parti döneminde yapılan yatırımlarla yüzü gülen İlçemiz halkıyla, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da birlik ve beraberlik ruhu içinde, mücadelemize devam edeceğiz..

 

25 HAZİRAN SABAHI YENİ BİR TÜRKİYE İÇİN

 

 

 Bu kutlu davanın mensupları olarak, halkımızın efendisi değil, hizmetkârı olma bilinci ve şuuruyla, hep daha iyiyi ve güzeli hedefleyen bir anlayışla, el ele, gönül gönüle vererek, sorunları çözeceğiz.

Malumunuz üzere Bismil İlçemiz mozaik bir ilçe konumunda olup, her kesimden insanımız mevcuttur.Bize düşen görev, mesai kavramı gözetmeksizin, İlçemizi ileriye taşıyacak, daha da gelişerek büyümesine vesile olacak projeleri gerçekleştirmek, insanlarımızın acı ve tatlı günlerinde yanlarında olmak, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde hayata hazırlanabilmeleri için zemin hazırlamaktadır.24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli ve Milletvekili Genel Seçimlerinden zaferle ayrılarak, halkımıza hizmet noktasında çıtayı olabildiğince zirveye çıkarabilmek için, Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetlenerek, durmaksızın yolumuza devam edeceğiz.Sayın liderimizin öncülüğünde, hizmet kervanımız, ülkemizi tarımdan sanayiye, ekonomiden, ulaşıma, hayatın her alanında makro projelerle buluşturmaya devam edecek.Ak davanın yılmaz savunucusu, bir dava adamı ve dünya lideri olan Cumhur Başkanımız Sayın Recep TayyipErdoğan, hayal bile edilemeyecek devasa projeleri birer birer gerçekleştirerek, insanlarımızın kalbinde hak ettiği yeri almıştır.

Bu sevdadan ve bu kutlu yoldan dönüş yoktur. Hepimiz bu hizmet kervanının neferleri olarak, davamız ve liderimizle durmaksızın yolumuza devam ediyoruz.Bu duygu ve düşüncelerle, kadirşinas Diyarbakır halkımızı bir kez daha saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Halkımızın Mübarek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı en halisane duygularımla kutluyor, bu müstesna günlerin tüm İslam Alemi’ne, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günlere vesile olmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum’.

-- Adversting 6 --




ETİKET :   Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Bismil İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya Ak parti’nin yıllardır

Tümü