Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Altunbay’dan Ramazan Bayramı Mesajı

D.BAKIR- Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta, Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, tüm İslam Âleminin Bayramını kutladı.

09:38:38 | 2024-04-09

Bayramların değerini, ancak Cenab-ı Allahın belirleyeceği manevi bir hazine değerinde olduğuna dikkati çeken Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta, duygularını şöyle dile getirdi: Dostluklar, kardeşlikler ve bütün güzelliklerin harman olduğu, kutsi değere sahip bir Bayrama daha kavuşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız. Evvela, bütün halkımız ve Ümmet-i Muhammedin bayramını en halisane duygularımla kutluyor ve hayırlı bayramlar diliyorum.

Yüce Rabbimize, bu müstesna günlerde bol bol dualar ederek, hayır dileklerimizi ulaştıralım. Böylesi ulvi günler, Cenab-ı Allahın; bizlere bahşettiği son derece özel nimetler ve lütufları barındıran, tadına doyum olmayan ve her saatini gayet iyi değerlendirmemiz gereken özel günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve İslam Âleminin mübarek Ramazan Bayramını en halisane duygularımla kutlar, bu mukaddes günlerin tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ederim.




ETİKET :  

Tümü