Özmen'den Teşekkür Mesajı

D.BAKIR/ 14 Mayıs Pazar günü yapılan, Milletvekili Genel Seçimlerinin yankıları devam ediyor. Seçimde büyük başarı elde ederek, ülkemiz genelinde oylarını artıran ve Gazi Meclis’te üçüncü parti konumuna yükselen Milliyetçi Hareket partisi (MHP), Diyarbakır’da da oylarını büyük ölçüde artırdı.

09:22:23 | 2023-05-19

Açıklamalarda bulunan MHP Diyarbakır birinci sıra Milletvekili Adayı Hasan Özmen, parti olarak adeta yeniden dirilişi yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:


‘DİYARBAKIR HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’


’28. Dönem Milletvekilleri seçimi, demokrasi tarihimizde bir mihenk taşı özelliğindedir. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Genel Merkez yöneticilerimiz tarafından Diyarbakır birinci sıra Milletvekili Adayı olarak ismim açıklandıktan sonra, hemen kolları sıvadık ve çalışmalarımıza başladık. İlk iş olarak, hareketimizin gönüllü erleri, milliyetçi camiaya gönül vermiş, küskün, dargın ve kırgın arkadaşlarımızla bir araya geldik. Yaptığımız istişarelerde çok olumlu bir sonuç aldık. Elde ettiğimiz sinerji, saha çalışmalarımızda bize adeta doping oldu.


Ardından, sahaya indik. Çok yönlü çalışmalarımız esnasında, Diyarbakırlı vatandaşlarımız arasında da bir heyecan dalgası oluştu. Vatandaşlarımızdan gördüğümüz sıcaklık ve teveccüh bizi mutlu ederken, çalışmalarımıza da ayrı bir şevk kattı. 1995 yılında yapılan Milletvekili Genel Seçiminde de, yine liste başı olarak, çok yönlü çalışmalar yapmıştık. Tam 28 yıl aradan sonra tekrar milliyetçi camiada geldiğimiz nokta, gerçekten gurur vericidir.


Sahadaki tüm olumsuzluklar ve zaman zaman engellemelere rağmen, hareketimiz adeta küllerinden tekrar doğarak, rekor bir oy almayı başarmıştır. Bu da göstermektedir ki, ülkücü ve milliyetçi camianın bir arada ve birlikte omuz omza mücadelesine devam edecektir. Şahsım ve arkadaşlarım, davamıza olan inancımız ve dik duruşumuzla, on altı bine yakın oy alarak, kentimiz tarihinde en bugüne kadar ki yüksek oy oranına ulaştık. Esnaf ziyaretlerimizin yanı sıra, mahalle ve köy ziyaretlerimiz çok verimli geçti. Sivil Toplum Kuruluşları ve muhtelif meslek gruplarına mensup oda yöneticileriyle sık sık bir araya gelerek, istişarelerde bulunduk. Bu diyalog, önümüzdeki süreçte de devam edecek. Mukaddes kentimizin yararına olacak her türlü proje ve çalışmayı destekleyecek ve takipçisi olacağız. Kentimiz genelinde neredeyse gitmediğimiz köy kalmadı diyebilirim. Köylerde ikamet eden vatandaşlarımızın sorunlarını ve bu sorunların çözüm yollarını dosya haline getirip, Genel Merkeze bildireceğiz. İvedi olarak çözülmesi gereken yol, su ve benzeri sorunların takipçisi olacağız.


Seçimler öncesi ülkemiz genelinde başarısız olacağı belirtilen, uydurma anketler ve manipülasyonlarla oyu bilinçli olarak düşük gösterilen hareketimiz, adeta yeniden küllerinden doğdu. Bilge genel başkanımız Devlet Bahçeli ve kurmay kadrosu eşliğinde, hepimiz yeni projelerin hayata geçmesi ve sorunların çözümü noktasında, elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Özellikle depremzede vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında, her zaman yanlarında olacağız. Bu halkın bağrından çıkan evlatları olarak, esnaflarımız, ticaret erbabımız ile, tarım ve hayvancılık sektörünün sorunlarına vakıfız.


TOPLUMUN HER KESİMİYLE KUCAKLAŞACAĞIZ


‘Cenab-ı Allah’ın izniyle, vatanımız ve vatandaşlarımız için en hayırlı hizmet ve projeleri gerçekleştirecek, kentimiz ve bağlı bütün ilçelerine en üst düzeyde hizmetleri ulaştırabilmek için gayret ve samimiyetle mücadelemize devam edeceğiz. Diyarbakır sevdalısı tüm kişi ve kurumlarla, her zaman için güç ve gönül birlikteliği yapmaya hazırız.


Bu duygu ve düşünceler ışığında, seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını bir kez daha; Yüce Rabbim’den, bir kez daha niyaz ediyoruz’.




ETİKET :   MHP Diyarbakır birinci sıra Milletvekili Adayı Hasan Özmen

Tümü