Pekdemir’den Ramazan Bayramı Mesajı

D.BAKIR/ İş Adamı Cafer Pekdemir, bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın manevi hazzı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

09:40:55 | 2024-04-09

Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan İş Adamı Cafer Pekdemir , mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Ülke, millet ve bütün İslâm âlemi olarak rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi Ramazan-ı Şerif’in sonunda yeni bir bayrama daha kavuşmak, ne büyük bir mutluluk ve nimet hepimiz için.


Her zaman olduğu gibi, Cenab-ı Rabbim’e; ellerimizi açarak, en kalbi duygularımızla O’na yöneleceğiz. Makam-ı Azamı’nda secdeye varıp, boyunlarımızı bükeceğiz. Günahlarımıza tövbe edip, ebediyete intikal etmişlerimize, Rahmet dileyeceğiz..


Sadece Allah’a yalvararak, keremi ve sayısız lütuflarla dolu, O’nun yüce katına niyaz etmeyi dileyeceğiz. Dillerimizde, kalplerimizde, gönüllerimizde hep Yüce Mevla’mız olacak.
İki cihanın Güneşi Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’ya (S.A.V.) salâvatlar getireceğiz.
Bu vesileyle, Şanlı Dinimiz İslam ve Mukaddes Kitabımız Kur’anı Kerim’in nuru, kalplerimize dolsun’.


İş Adamı Cafer Pekdemir , içinde bulunduğumuz mübarek günlerin, paha biçilemez manevi bir değer taşıdığına dikkati çekerek, şöyle devam etti: ‘Mübarek Ramazan Bayramı, başta aziz vatanımız olmak üzere bütün İslam Âlemi’ne mutluluklar getirsin.


Bayramımızın bütün sevdiklerimizle beraber, huzur ve güven içinde geçmesini diliyor; Yüce Rabbim’den, Filistin başta olmak üzere, zulme maruz kalan mazlum Din kardeşlerimiz ve bütün İslam Âlemine, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler, nasip etmesini niyaz ediyorum’.




ETİKET :  

Tümü