Prof.Dr Mehmet Emin Yılmaz: ‘Bu seçim ülkemiz için dönüm noktasıdır’

DİYARBAKIR – 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan sayılı günler kaldı. seçim,çalışmalarına Ergani ilçesinde devam etti.Kaynak: Prof.Dr Mehmet Emin Yılmaz: ‘Bu seçim Yılmaz ve beraberindeki heyet ile birlikte Ergani ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi. Vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet eden Prof.Dr.Yılmaz, ayrıca Ergani Esnaf ve Kefalet Başkanlığı ile Ziraat Odasını da ziyaret etti.

08:34:07 | 2018-06-02

Yılmaz ve  beraberindeki heyet ile birlikte Ergani ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi. Vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet eden Prof.Dr.Yılmaz, ayrıca Ergani Esnaf ve Kefalet Başkanlığı ile Ziraat Odasını da ziyaret etti.Kaynak: Prof.Dr Mehmet Emin Yılmaz: ‘Bu seçim ülkemiz için dönüm noktasıdır’
 
ESNAF ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
 
Ergani ilçesinde, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Prof.Dr Yılmaz, kendisine yöneltilen sorunlar ve şikayetleri tek tek not aldı. Yılmaz, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin, ülkemiz için bir dönüm noktası olduğunun altını çizerek sözlerine şöyle devam etti : “Şüphesiz tüm seçimler önemli ama 24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri ülkemiz adına hakikaten çok önem arzetmektedir. Bir anlamda ülkenin kaderini belirleyecek bir milli beka ve varlık meselesi olacaktır.
 
Geriye dönüp baktığımızda 16 yıllık zaman diliminde çok şey değişti. Ülkemiz artık dünyanın en saygın devletleri arasındaki yerini almıştır. Bundan sonra bazı şeylerin geriye dönmemesi ve istikrarın devam etmesi için Ak Parti iktidarına sahip çıkmak çok daha önemli bir hale gelmiştir. Bugün Diyarbakır’ımızın en büyük ilçesi Ergani’ye geldik. Sorunları en iyi bilen ve bunları çözecek olan yine Ak Parti’dir. Bu nedenle bu seçimin ne kadar önemli olduğunu sizlere yani kardeşlerimize anlatmaya geldik. “dedi.



 
PROF.DR.MEHMET EMİN YILMAZ KİMDİR?
Mehmet Emin Yılmaz, 1952 yılında Siverek’te doğdu.
 
1971-1977 yılları arasında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp doktoru eğitimimi tamamlayarak Sağlık Bakanlığına bağlı kuruluşlarda görev aldı. Aynı dönem Diyarbakır MTTB başkanlığı yaptı.
 
1984-1988 yılları arasında Dicle Üniversitesi Tıp fakültesinde İç Hastalıkları ihtisasını tamamlayarak
 
1988 yılında İç Hastalıkları Uzmanı oldu.
 
1990 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Nefroloji Bilim Dalında Yardımcı Doçent Doktor unvanıyla göreve başladı.
 
1995 yılında Doçent,
 
1999-2003 yılları arasında Sağlık Bakanlığı Diyaliz Bilim Kurulu Üyeliğinde bulundu.
 
2005 yılında ise Profesör olarak atandı.
 
2012-2016 yılları arasında YÖK üyeliği yaptı.
 
21 Mayıs 2017 tarihinde yapılan Ak Parti Kongresinde MKYK üyeliğine seçilmiştir.
 
2012-2018 Yılları arasında, Sağlık Bakanlığı Tıpta Uzmanlık Kurul Üyeliği yaptı.
 
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları Anabilim Dalı başkanı ve Nefroloji Bilim Dalı Başkanı olarak görev yapmaktadır. ülkemiz için dönüm noktasıdır’




ETİKET :   27. Dönem Diyarbakır Ak Parti Milletvekili adaylarından Prof. Dr. Mehmet Emin yılmaz

Tümü