ŞEHADETLE ŞEREFLENEBİLMEK İÇİN. CEPHEYE KOŞTULAR

D.BAKIR- Sur Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Süleyman Ergin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, ‘Bugün, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Kurtuluş Savaşımızı başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 104. yıldönümünü kutluyoruz’ dedi.

09:05:39 | 2023-05-19

‘19 Mayıs tarihi, özgürlük ve bağımsızlığı için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, seve seve şehadet şerbetini içmek üzere cepheye koşan, zalime ve zulme asla boyun eğmeyen Aziz Milletimizin onurlu mücadelesinin ilk adımı, milletimizin yazdığı destansı bir mücadeledir’ diyen Sur Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Süleyman Ergin, şöyle devam etti:


‘Ülkemizi bizlere vatan kılan şanlı ecdadımızın bizlere bıraktığı bu değerli mirası layıkıyla muhafaza etmek, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak, kuşku yok ki, gençlerimizin en önemli görevidir.
Dün olduğu gibi bugün de özgürlük ve bağımsızlığımıza kast eden, sömürgeci, eli kanlı zalimlere karşı, ülkemizi ecdadımız gibi, hepimiz koruyacağız.


Her şeyin hızla geliştiği ve değiştiği bir çağda yaşıyoruz. Bu hızlı gelişim ve değişim içinde ilimde, sanayide ve teknolojide ve tüm alanlarda gençlerimizin enerji ve heyecanınıza, arzu ve hayallerinize ülkemizin ihtiyacı var.
Unutmayın ki, ülkemizi daha da yükseklere sizin fikirleriniz, icatlarınız, ufkunuz, sizin azim ve kararlılığınız taşıyacaktır.


Bu önemli gün vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bizlere bu cennet vatanı miras bırakan İstiklal Mücadelemizin aziz kahramanları ve vatanımızın bütünlüğü için canını feda eden tüm Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz.


Bu doğrultuda, gençlerimiz ve tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, aziz milletimize başarı, sağlık ve mutluluklar diliyorum’.




ETİKET :   Sur Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Süleyman Ergin

Tümü