SITKI ALTUNBAY: ‘BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ’

Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta, bugün kutladığımız 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, yayımladığı mesajda, duygu yüklü ifadelere yer verdi:

09:31:07 | 2021-11-24

‘Adanmışlık ruhuyla ömür boyunca görevlerini ülkemizin dört bir yanında, fedakârca ifa eden öğretmenlerimizi ne kadar övsek azdır’ diyen Sıtkı Altunbay, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Yeni nesiller yetiştirerek, toplumların şekillenmesinde daha güzel bir gelecek kurmada büyük rol üstlenen öğretmenlerimizin bu anlamlı günlerini kutluyorum.

 

Öğretmenlerimiz, geleceğin Türkiye’sini inşa edecek olan çocuklarımızın, ahlaki, manevi, milli, insani ve kültürel değerleri benimseyerek, koruyup geliştiren, ailesi ve vatanını seven, insan haklarına saygılı ve ülkemize karşı görev ve sorumluluklarını bilen vatandaşlar olarak yetiştirmenin gayretleri içindeler. Toplumumuzun bugünlere gelmesinde emeği geçen ve hizmetleri herkes tarafından övgüyle anılan öğretmenlerimizi, minnetle hatırlamaktayız. Bu kutsal bayrak yarışında eğitim meşalesini halen elinde tutan ve genç kuşakların öz değerlerine sahip çıkarak, ülkemizin eğitimine büyük bir özveriyle katkıda bulunan değerli öğretmenlerimizi takdir duygularıyla selamlıyorum. Pek çok ülkenin öğretmeninin mesleği vardır. Ancak bizim öğretmenlerimizin ise misyonu vardır. Diğer ülkelerin öğretmenleri emekli olabilir, ancak bizim öğretmenlerimiz, hayat boyunca bu kutsal görevi ifa ederler.

 

Bizim öğretmenlerimiz hangi şart ve koşulda olurlarsa olsunlar, almış oldukları bu şanlı misyonla, hizmet yolculuğuna var gücüyle devam eder. Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimize, Yüce Allah’tan rahmet ve minnet niyaz ediyorum. Emekli olmuş ve halen görevlerini icra eden bütün Eğitim emekçilerimize de, ömür boyunca sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum’.




ETİKET :   Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta bugün kutladığımız 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda

Tümü