Timur’dan Ramazan Bayramı Mesajı

D.BAKIR/ Lider Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Okul Müdürü Yasemin Timur , yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

10:01:49 | 2024-04-09

Lider Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Okul Müdürü Yasemin Timur, Ramazan Bayramı’nın sayısız güzellikleri sinesine barındırdığına dikkati çekerek, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:
‘Kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin Rabbi Olan Yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun. Rahmet, merhamet ve mağfiretini kesintisiz yağdırdığı böylesi ulvi günleri, bizlere bir kez daha nasip buyurdu. Bu vesileyle Ümmeti Muhammed’in birlik ve beraberliğinin daim olmasına, sevgi ve hoşgörü ikliminin hâkim olmasına vesile olması dileğiyle Bayramımız Mübarek olsun.


Yarınlarımızı inşa edecek olan çocuklarımıza zihin açıklığı ve muvaffakiyetler dileyerek, sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşamalarını niyaz edelim.


Cenab-ı Allah'a, dualarımız ve niyazlarımızda buluşarak, bütün dünyada etkili olan bulaşıcı salgın hastalığın tamamen bitmesi, Filistinli kardeşlerimizi, kadın, çoluk, çocuk demeden vahşice katleden İsrail zulmünün sona ermesi için, deprem, sel ve doğal afetlerden muhafaza olmamız için, secdelerimizde yakaralım.


Bu duygu ve düşüncelerle kadirşinas halkımız ve bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar, Cenab-ı Allah’tan sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim’.




ETİKET :  

Tümü