TÜM İSLAM ÂLEMİ’NİN BAYRAMI KUTLU OLSUN

D.BAKIR- Çalışkan cep telefonu servisi yönetim kurulu başkanı Sedat Çalışkan, Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, ülkemiz ve tüm İslam Âlemi’nin Bayramı’nı kutladı.

13:59:04 | 2022-07-10

Mesajında, ‘Dostlukların, kardeşliğin ve bütün güzelliklerin harman olduğu, manevi bir hazine değeri taşıyan bir Bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını’ belirten Çalışkan cep telefonu servisi yönetim kurulu başkanı Sedat Çalışkan , duygularını şöyle dile getirdi:


‘Evvela, bütün halkımıza ve Ümmet-i Muhammed’in bayramını en halisane duygularımla kutluyor ve hayırlı bayramlar diliyorum.
Bu müstesna günlerde, hepimizin yürekleri sevinç dolsun, umutlarımız gerçek olsun. Acılar unutulsun, dualarımız kabul ve bayramımız mübarek olsun. En ışıltılı bakışların gözlerimizde, en tatlı sözlerin kulaklarımızda, tüm mutlulukların kalbimizde ve manevi sevgilerin gönlümüzde yaşaması dileğiyle, bu tarifi imkânsız güzellikleri sinesinde barındıran Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirelim.


ve İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna gecenin tüm insanlık sağlık, mutluluk ve huzur günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.




ETİKET :  

Tümü