Yerel Düzey Sağlık Çalışma Grubu Operasyon Planı Masabaşı tatbikatı yapıldı

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Yerel Düzey Sağlık Çalışma Grubu Operasyon Planı”nın; Etkinliğini test etmek, ana ve destek çözüm ortağı kurumlarla ortak çalışma kültürü oluşturmak adına ‘Deprem’ konulu masa başı tatbikatı gerçekleştirildi.

18:11:31 | 2022-07-26

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu başkanlığında gerçekleştirilen tatbikata; İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Başkanları, Başkan Yardımcıları, Birim Uzmanları, Birim Sorumluları, Birim Personelleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekimliği, Diyarbakır’da faaliyet gösteren tüm Kamu ve Özel Hastanelerin Temsilcileri, 7. Kolordu Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Diyarbakır Havalimanı Sağlık Denetleme Merkezi, Türk Kızılayı Bölge Kan Merkezi ve Büyükşehir Belediyesi temsilcileri katıldı.

Yerel Düzey Sağlık Çalışma Grubu Operasyon Planı; İl Afet Müdahale Sistemi içinde yer alan ana ve destek çözüm ortaklarının görev ve sorumluluklarını, diğer çalışma grupları ile olan ilişkilerini, afet ve acil duruma hazırlık ve müdahale süreçlerini anlatmakta ve afet ve acil durum anında etkin koordinasyon için gerekli olan çalışma grup teşkilini, ekipman ve insan kaynakları kapasitesinin mevcut durumunu ve ihtiyaç duyulan kapasiteyi sunuyor.

 




ETİKET :  

Tümü