BASINIMIZ, DEMOKRASİMİZİN KİLOMETRE TAŞLARINDAN BİRİDİR

BASINIMIZ, DEMOKRASİMİZİN KİLOMETRE TAŞLARINDAN BİRİDİR

20:23:41 | 2022-01-09

D.BAKIR- Diyarbakır Liv Suit Otel İşletmecisi ve Genel Müdürü İş adamı Ferman Zaman, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.
Diyarbakır Liv Suit Otel İşletmecisi ve Genel Müdürü İş adamı Ferman Zaman, yayımladığı mesajda, demokratik sistemlerin güçlenmesine önemli katkılar sağlayan basın yayın kuruluşlarının, demokratik yaşamın olmazsa olmazları arasında yer aldığını, şeffaf, saydam ve hesap verilebilir yönetim anlayışının da temel yapı taşlarından biri olduğuna dikkati çekti.
Ferman Zaman mesajında şu görüşlere yer verdi: ‘Milli ve Manevi değerlerimize hassas, toplumsal değerlerimize saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini koruyup gözetmeyi temel görev sayarak halkımızın doğru bir şekilde ve zamanında haber alma ihtiyacını sağlayan basın mensuplarımız ve kuruluşlarımızın bu önemli günlerini canı gönülden tebrik ediyorum’.
Gazeteciliğin, gerçekleri araştırma ve halkı doğru kaynaklardan en etkin şekilde aydınlatma mesleği olduğunun altını çizen Ferman Zaman, ‘Basınımız, başta bölgemiz olmak üzere, ülkemiz genelinde ve tüm dünyadaki gelişmeleri doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunarak servis yapmakta, toplumu aydınlatarak, görev ve sorumluluğu yerine getirmektedir. İfade ve haber alma özgürlüğünün kazanıldığı ve basınımızın daha özgür şartlarda çalışmasında mihenk taşı olan ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’, bana göre hepimiz için ayrı bir anlam taşımaktadır.
Bu vesileyle, doğru, tarafsız ve ilkeli yayınlarıyla, mesai mefhumu tanımadan milletimize hizmet sunan, yazılı, görsel ve dijital basın-yayın kuruluşlarında görev yapan tüm basın çalışanlarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir kez daha en kalbi duygularımla kutlar; Cenab-ı Allah’tan, başta ülkemiz sathında görev yapan basın emekçileri olmak üzere, bütün dünya basın emekçilerine çalışmalarında başarılar dilerim’.




ETİKET :  

Tümü