Diyarbakır Talaytepe Ortaokulu Futbol Takımı guruplarda zafer kazandı!

Diyarbakır Talaytepe Ortaokulu Futbol Takımı guruplarda zafer kazandı!

06:41:30 | 2024-03-30

Batman’da gerçekleştirilen Okullararası Futbol Gruplar Müsabakası heyecan dolu maçlara sahne oldu. Diyarbakır'ı temsil eden Talaytepe Ortaokulu Futbol Takımı, rakiplerini ardı ardına yenerek guruplarda en çok gol atan takım olarak şampiyonluğa ulaştı.

Diyarbakır Talaytepe Ortaokulu, gurup maçlarında rakipleri karşısında üstün bir performans sergiledi. Bitlis Selahattin-i Eyubi Ortaokulu'nu 6-1, Mardin Kasımiye Ortaokulu'nu 5-1 ve Van Mustafa Necati Ortaokulu'nu 3-0 yenerek birinci olan Diyarbakır Talaytepe Ortaokulu Futbol Takımı, guruplarda en çok gol atan takım olarak dikkatleri üzerine çekti.

Bu büyük başarıda emeği geçenler arasında beden eğitimi öğretmeni Azmettin Özaydoğdu da bulunuyor. Özaydoğdu'nun önderliğinde takım, disiplinli çalışmalarıyla sahada üstün bir performans sergileyerek Diyarbakır'ı guruplarda en iyi şekilde temsil etti.

Diyarbakır Talaytepe Ortaokulu Futbol Takımı, elde ettiği zaferle 18-21 Nisan 2024 tarihleri arasında Şanlıurfa'da düzenlenecek olan Türkiye yarı finaline katılmaya hak kazandı. Takım, bu yarı final maçlarında Türkiye finallerine yükselmek için azimle çalışacak ve Diyarbakır'ı en iyi şekilde temsil etmek için sahaya çıkacak.

Bu büyük başarı, genç sporcuların yeteneklerini ve azimlerini sergilemesinin yanı sıra, beden eğitimi öğretmeni Azmettin Özaydoğdu'nun önderliğindeki başarılı koçluk ve takım çalışmasının bir ürünü olarak göze çarpıyor. Takımı ve onları destekleyenleri tebrik ediyor, Türkiye yarı finalinde ve finallerinde başarılar diliyoruz.




ETİKET :  

Tümü