MİSİAD Kayapınar Hasan Arslan’a emanet

MİSİAD Kayapınar Hasan Arslan’a emanet

07:42:15 | 2021-08-11

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) teşkilatlanma çalışmalarında bir ilçesini daha başarılı bir iş insanına emanet etti. MİSİAD Kayapınar İlçe Başkanlığı’na başarılı iş insanı Hasan Arslan getirildi.

Arslan başkanlık mazbatasını MİSİAD Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı  Fırat Özmen’den aldı.

Diyarbakır’ın merkez ilçeleri dahil 17 ilçesinde teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirten MİSİAD Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı  Fırat Özmen, “Teşkilat çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Diyarbakır’da bir çok ilçemizde bu çalışmalarımız tamamlandı. Bugün itibariyle Kayapınar İlçemize Diyarbakır’ın tanınmış simalarından değerli kardeşim İş insanı Hasan Arslan’ı atadık ve bugün mazbatasını verdik. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Kendisi çok çalışkan, azimli, dinamik ve yardımsever bir insandır.

Bizlerde kendisini bu göreve uygun gördük ve inanıyoruz ki Kayapınar ilçemiz için çok başarılı işler yapacaktır. Bizler davasını, devletini seven herkese kapımızı ardına kadar açmışız ve yanlarındayız. Diyarbakır’da 17 ilçemizin ilçe başkanlarımızı hızla atamalarını yapmaya devam ediyoruz. Halkımız için en iyi hizmeti yapmaya çalışacağız. MİSİAD Türkiye’nin dünyaya açılan milli gücüdür” dedi.




“MEMLEKETE HİZMET İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Memlekete hizmet ve insanlık için mücadele edeceklerini belirten Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Kayapınar Şube Başkanı  Hasan Arslan ise, “Başta MİSİAD Genel Başkanı Sayın Feridun Öncel ve MİSİAD Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı  Fırat Özmen’e bu görevi bana verdiklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Bizler MİSİAD ailesi olarak her zaman hizmet ve insanlık için çaba göstereceğiz.


Devletimiz ve milletimizin yanında olacağız. Kayapınar ilçe teşkilatı olarak kapımız herkese açık olacaktır. Dini dili ırkı ne olursa olsun kapımız ardına kadar açıktır yeterki  kapımıza gelenler devletimize bayrağımıza bağlı olsun bizim için yeterlidir” diye konuştu.

 




ETİKET :   MİSİAD Kayapınar Hasan Arslan’a emanet Arslan başkanlık mazbatasını MİSİAD Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Fırat Özmen’den aldı.

Tümü