ONURLU BİR MÜCADELEYİ, CUMHURİYET İLE TAÇLANDIRDIK

10:31:44 | 2021-10-29

D.BAKIR- A İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Özcan İleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.
A İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Özcan İleri, mesajında şu görüşlere yer verdi:
‘Her yıl coşkuyla kutladığımız bir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu ve gururunu yaşamaktayız.
29 Ekim 1923 tarihi, bizlerden sayı ve mühimmat olarak kat kat fazla olan işgalci ve şer güçlere karşı verdiğimiz destansı mücadelenin, zaferle sonuçlandığının nişanesidir.
Vatanımıza göz dikmiş, istiklalimize engel olmak ve hürriyetimizi esaret altına almak isteyen, işgalci devletlere karşı verdiğimiz, kahramanca ve şanlı mücadelenin adıdır 29 Ekim.
Kanlı ellerin, karanlık mahfillerde hazırladıkları kirli oyun ve entrikalarını bozan, işgal ve esarete boyun eğmeyen aziz milletimiz, Cumhuriyetin ilanıyla, geleceğin yol haritasını çizmiş, geçmişin ilham ve muzaffer ruhuyla, bir kez daha destansı bir mücadele sergilemiştir.
Bugün hepimiz için gurur günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutlar, en kalbi ve halisane duygularımla, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun şahsında aziz şehitlerimiz ile ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi, bu vesileyle bir kez daha rahmetle anıyoruz’.




ETİKET :  

Tümü