YURT PARTİSİ İL BAŞKANLIĞINDA ‘DEMİR’ DÖNEMİ

09:05:42 | 2021-03-24

D.BAKIR- Genel Başkanlığını SadettinTantan’ın yaptığı Yurt Partisi Diyarbakır İl Başkanlığına Murat Demir getirildi.

İçişleri Eski Bakanlarından SadettinTantan’ın genel başkanı olduğu Yurt Partisi Diyarbakır İl Başkanlığına, Diyarbakır halkının yakından tanıdığı ve sevdiği iş adamı Murat Demir getirildi.

İL BAŞKANLIĞIMIZIN AÇILIŞINI YAPACAĞIZ

Genel Merkezi Ankara’nın Çankaya İlçesinde bulunan Yurt Partisinin Diyarbakır İl Başkanlığı görevine getirilen iş adamı Murat Demir, şunları söyledi:

‘Genel Başkanımı Sayın Sadettin Tantan ve Genel Merkez Yönetimimizin, bana bu görevi tevdi etmeleri, bizim için gurur verici bir olaydır.

Diyarbakır İl Başkanlığı olarak, kısa süre zarfında teşkilatlanma çalışmalarımızı nihayetlendireceğiz. Bu hedef kapsamında, 17 İlçemizde İlçe Başkanlıklarımızı ihdas ederek, teşkilatlanma ve üye kayıt çalışmalarımıza, ivedi bir şekilde devam edeceğiz.

Ardından İl Başkanlığımızı binamızı, Genel Merkez Yöneticilerimiz, üyelerimiz, teşkilat mensuplarımız ve basınımızın güzide temsilcilerinin de katılacağı görkemli bir törenle hizmete açacağız. Hangi Semavi Dine mensup olursa olsun, dili veya ırkı ne olursa olsun, kapımız bütün vatandaşlarımıza açıktır. Herkesi dinlemeye, anlamaya ve sorunlarına çözümler üretmek için, güçlü bir kadro kurarak, çalışmalarımıza start vereceğiz.

Öncelikle işsizlik, yoksulluk ve esnaflarımızın, ticaret erbabımızın yaşadığı sorunlar, çözüm bekliyor. Üniversite mezunu insanlarımız bile iş bulamamakta, İş-Kur Müdürlükleri önünde uzayıp giden kuyruklar, her geçen gün giderek yükselen enflasyon ve hayat pahalılığı ile beraberinde getirdiği sorunlar giderek artmakta ve hayatımızı olumsuz yönde etkilemekte.

Toplumumuzun tüm kesimlerinde haklı olarak gelecek kaygısı yaşanmakta, insanlarımızın gelir düzeyi ve alım gücü, her geçen yıl bir öncekini aratır halde. Eğitim sistemimiz, maalesef yaz boz tahtasına döndürüldü, her yıl sınav sistemi değişmekte, işin özüne inmek varken, günü kurtarmak için yapılan ve esasında hiçbir çözüm içermeyen gündelik çözümlerle, sorun daha da içinden çıkılmaz hale getirilmekte.

DEV BOYUTLU SORUNLARA, HEP BERABER ÇARELER ÜRETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK

İlimiz ve ülkemizin çok boyutlu ve çok yönlü sorunları var. Ancak bu sorunlar çözülemeyecek sorunlar değil. Liyakatli kadrolar, plan ve program dahilinde hayata geçirilecek müspet çalışmalar ve ortak aklı kullanmak suretiyle, sorunlarımıza kalıcı ve köklü çözümler üretebiliriz.

Hepimiz, el ele, gönül gönüle vererek, kardeşlik köprülerine yeni halkalar eklemek suretiyle, ortak aklı kullanarak, sorunlarımıza kalıcı ve köklü çözümler üretebilmek için, var gücümüzle çalışacak ve mukaddes kentimize hizmet noktasında elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz’.




ETİKET :  

Tümü