Avşar’dan 19 Mayıs Mesajı

D.BAKIR/ İşadamı Veysi Avşar, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

09:13:51 | 2023-05-19

İşadamı Veysi Avşar, mesajında, duygularını şöyle dile getirdi: ‘19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 104. yılını hep beraber yaşamanın mutluluğu, coşku ve heyecanı içindeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün, Milletimizin kurtuluşu ve vatanın bölünmez bütünlüğü için 19 Mayıs 1919`da başlattığı kutlu hareketle, milletimizin umutları tazelenmiş ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır. Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs’ın, ‘Gençlik ve Spor Bayramı’ olarak kutlanması bu açıdan son derece anlamlıdır.


Milli Mücadelenin başlangıcı olan bu anlamlı gün, aynı zamanda gençliğimize bayram olarak armağan edilmiştir. Gençlik, bir milletin geleceğidir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Cumhuriyetin korunarak, gelişmesi, çağdaş Uygarlık düzeyine ulaşmasının, yetişmekte olan genç kuşaklar sayesinde gerçekleşecektir. Yarınlarımızı inşa edecek olan gençlerimiz, vatanımız ve ulusumuzun layık olduğu mutlu, müreffeh ve güçlü bir ülkeye kavuşmamızda, en büyük pay sahibi olacaklardır.


Ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine taşıyacak olan gençlerimize güveniyoruz. Cumhuriyetimizin, geleceğe taşınması için gençlerimizin özveriyle çalışarak, azimle ve sabırla mücadele edeceklerine, en kalbi duygularımla, yürekten inanıyoruz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, kadirşinas halkının ve bütün vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını bir kez daha en samimi duygularımla kutluyor, saygılarımı sunuyorum’.




ETİKET :   İşadamı Veysi Avşar

Tümü