HAYATIMIZIN EN ANLAMLI VARLIKLARI, GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

D.BAKIR/ Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, 14 Mayıs ‘Anneler Günü’ dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı

05:57:15 | 2023-05-14

Bir kez daha, Anneler Günü’ne kavuşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, mesajında duygularını şöyle ifade etti:
‘Dünya yüzünde karşılıksız tek sevgi, fedakâr ve cefakâr analarımızın çocuklarına duydukları sevgidir. Ne zaman zorda kalsak imdadımıza yetişen, karanlıklarımızı bir ay parçası gibi aydınlatan, üşüdüğümüzde sıcacık sevgileriyle içimizi ısıtan, sevgileriyle her zaman yanımızda olan, fedakârlık abidesi annelerimiz. İyi ki varsınız.


Yüce Rabbim’den diliyoruz ki, bu anneler gününüz ve bundan sonraki bütün günleriniz, sağlıklı, mutlu ve huzur olsun.
Sevgi dolu bakışlarınız bizi mutlu ediyor, kıymetli annelerimiz. Evlatları için her türlü zorluklara katlanan, her zaman yanımızda olan, yaptıklarına paha biçilemeyen dünyanın en güzel varlıkları annelerimiz. Mutlulukların en büyüğünü, her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz.


Bir milletin temel direği aile ve ailenin temeli de şüphesiz annelerimizdir. Çocuklarımıza bir yaşam örneği olan anneler, evlatlarımızın kişiliğinin oluşması ve gelişiminden de en önemli unsurdur.
Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren, karşılıksız emek ve fedakârlıklarıyla, yaşamımızı şekillendiren, dünyamızı zenginleştiren, yol göstericimiz, en büyük destekçimiz annelerimiz, sevgilerin en özeli ve mutlulukların en güzeline layıktır. Annelerimize en derin sevgi, saygı ve muhabbetlerimizi sunuyor, hepsinin ellerinden öpüyorum.


Bu duygu ve düşüncelerle, bütün Annelerimizin Günü’nü en halisane duygularımla kutluyor, ebediyete intikal etmiş Annelerimize, Yüce Rabbim’den rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum’.




ETİKET :  

Tümü