Yeniden Refah Partisi'nden Teknofest birincilerine tebrik

Diyarbakırlı yazılımcı Mehmet Fatih Dişçioğlu TEKNOFEST 2021 Siber Güvenlik Kategorisi olan “Hackİstanbul” alanında birinci oldu.

05:31:27 | 2021-10-11

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez İl Sorumlusu Ali Erdem, Dişçioğlu için bir açıklamada bulunarak, "Diyarbakırlı yazılımcı Mehmet Fatih Dişçioğlu TEKNOFEST 2021 Siber Güvenlik Kategorisi olan “Hackİstanbul” alanında birinci oldu. “Teknofest2021’in Siber Güvenlik Kategorisi olan “Hackİstanbul” alanında birinci olan, Diyarbakırlı yazılımcı Mehmet Fatih Dişçioğlu  gönülden kutluyoruz" dedi. 

 

Bir ülkenin gençlerinin refahın güvencesi olduğunu da sözlerine ekleyen Yeniden refah partisi  Genel Merkez İl Sorumlusu Ali Erdem, "2021 yılının TEKNOFEST 1. olan Diyarbakır'lı kardeşlerimiz Fatih Mehmet Dişçioğlu ile gurur duyuyoruz.   

Tebrikler Gençler. Bir ülkenin gençleri refahın güvencesidir. Ağır Sanayi Hamlesi ile ülkemizin kalkınması ve çağı yakalamak adına yıllarını bu ülkenin geleceğine adayan eski başbakanımız  merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın gençlerimizin yönelmesini istediği bilimsel ve teknolojik donanıma sahip bir gençlik hedefine meşale tutan bu değerli kardeşlerimize plaket takdim ederek mutluluklarına ortak olduk. 

 

   Gençlerimiz bizler için önemli değerlerimizdir her zaman gençliğe ve gençlerimize der vermişiz Başarılarınızın devamını dilerim" dedi.  

 

   ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :   Yeniden Refah Partisi Genel Merkez İl Sorumlusu Ali Erdem Dişçioğlu için bir açıklamada

Tümü